Måndag

Tjaa!
Sitter här med biologiboken i högsta hugg. Går ju som på räls, eller..? Tilda kom nyss ner till mig alldeles trött o sa att hon kunde sova. Så då sa jag åt henne o krypa ner i min säng o det gjorde hon. Så för tillfället har jag en liten sex-åring i sängen, får se när hon inser att det är mycket skönare att sova i sin egna säng?
I helgen spelade jag Sollentuna Spelen. Gick bra. Bäst gick det i finalen. Vann en rosa kamera och Body Butter. Najs!

Summerar helgen

I fredags var jag på Ellas tjejmiddag. God mat, mycket tjo o hej. Sen i lördags gick jag och pappa på Almtuna-Leksand. Vinst blev det! Sex fina mål mot noll! När Leksand spelar så där är det inte alls svårt att vara leksing! Idag har jag pluggat lite, städat. Sedan har jag även varit ute på en mycket jobbig löparrunda. Sprang 4,2 km i högt tempo. När jag kom hem la jag mig ner på golvet och pressade ur mig 200 sit-ups.
Nu sitter jag här med syrran bredvid mig och kolllar på Cartoon Network. Super. Är så trött att jag knappt orkar stå. Men micron plingade nyss. Det blir lasange till middag. Puss!
En mycket trött tjej efter en springtur i skogen.

Målet 70

Nu är det bestämt. Jag och en annan tjej har slagit vad. Vi ska gå ned 4 kg innan jullovet. Det kommer bli tufft, men vi ska klara det.
Saker som jag ska ändra på:
Morötter istället för smörgås efter träning
3 powerwalk i veckan
MINST en löppass
MINST ett gympass
Godis endast en gång i veckan, likaså läsk
Dricka mycket vatten
Mindre portioner
Som ni ser är det hyffsat mycket. Men jag lyckades med att gå ner ett kilo i veckan i våras så skulle det inte gå nu?

Vart jag mig i världen vänder

Hejsan!
Sitter här med datorn och ska strax börja plugga fysik. Idag har jag varit ute på en kvällpromenad som var 4km lång. Imorse hade jag tennis.. Humöret var inte på topp, men fick inte pushning i rätt riktning heller så... Skoldagen har flytit på bra. Sista lektionen var biologi o då var vi ute i skogen och letade kryptogamer. Hehe, efter att vi hade letat i skogen så fick vi bullar, godis och juice av våran gulliga lärare.

En gång är ingen gång

Tjaba!
Dagen började med 1,5h tennis på utk. Sedan drog jag mig till skolan och studerade lite. Vi hade även idrott där vi körde cirka 20 min fys och 20 min handboll och fotboll. Efter det drog jag till IGU och gymmade med Elin. Jag körde lite armar, ben och bål.
Nu till det roliga(skämmiga, pinsamma, knasiga?). Jag stod och bytte om i omklädningsrummet och jag hade precis satt på mig trosor så öppnar en kille dörren. Där står jag halvnaken!  Han stängde dock dörren snabbt. Kommer inte ihåg hur han såg ut, men han går förmodligen på min skola. PINSAMT...
Om 10 min ska jag plugga lite fysik.
En bild från Florida, Siesta Key
Vi hörs!

Någon gång måste man börja

Tänkte lägga upp träningsschemat för nästa vecka
Måndag: Tennis+ gym (bål, armar och ben)
Tisdag: tennis + 200 sit-ups
Onsdag: Tennis, ingen eftermiddags pass eftersom har prov i fysik...
Torsdag: Tennis + gym (bål, armar och ben)
Fredag: Tennis + 200 sit-ups
Lördag: Springa
Söndag: Bål och spänst

True colors

Tja, just hemkommen från spåret. Träden var så himla fina så ångrade att jag inte tog med mobilen. Vet ni den där känslan när man druckit alldeles för mycket kallt vatten på för kort tid? Så kände jag när jag var ute och sprang. Jag andades så konstigt ibland och nu har jag jätteont i öronen.
Men det känns bra att jag stack ut och sprang. Sammanlagt sprang jag 6,4 km. Det var ganska längesen nu som jag sprang så långt.Snart ska jag slänga (rättare sagt ramla ner) mig ned på golvet och köra lite mage. Det blir nog det vanliga, lite sit-ups, plankan och kanske några fällkniven. Efter det blir raka vägen in i duschen
HEJDÅ.

Rip mobiljäveln

JAAAAAAAAAAAAA!
Vet ni? Jag har hittat ett lösningshäfte till fysikuppgifterna! Jag älskart! Hatar när man sitter och klurar på något tal men får aldrig ut det. Så nu håller jag på att lära känna mitt lösningshäfte och det rullar på bra! Sitter vid mitt skrivbord och räknar lite fysik. En kopp te står även på bordet. Aja, fysikboken kallar!

En bra dag

Tjenixen!
Sitter nu och kollar på How I Met Your Mother. Kvällen igår var jättetrevlig. Vi åt tacos och pratade en massa skit. Vid tolv drog jag och Jossan hem på moppen. Fyfan vad kallt det var! Satt nästan och skakade på moppen för det var så kyligt!
Dagens planer ser ut så hära:
Städa lite
Springa
Plugga fysik
Sova
Vi hörs!

8 oktober 2011

Hejsan bloggen!
Tänkte börja blogga på blogg.se igen eftersom jag inte vet hur man designar sin blogg och så hittade jag en hemsida som gör det för blogg.se och weblogg.se.
På dagens agenda står det tacokväll hos Katarina. Så kommer sticka till henne om ett tag. Men innan det måste jag fixa till mig och lämna Tilda på barnkalas. Idag har jag även hunnit med att plugga lite fyik. Duktigt va? Har prov på torsdag så tänkte att det var en bra idé och börja lite i tid. Sedan har jag knappt räknat ett tal sedan skolan startade.
Det var allt för den här gången!
See ya!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!