Helt slut

Helt slut är precis vad jag är. Imorse spelade jag ett lätt 1,5 timmes tennispass så när jag kom hem tänkte jag att jag skulle utsätta min kropp för ytterligare påfrestning. Därav snörade jag på mig skorna och begav mig till gymmet. Väl framme så bokade jag ett spinningpass. När jag skulle sätta mig på en av de där cyklarna visste jag inte riktigt hur man monterade dom, vilket ledde till att en kvinna sa hur jag skulle göra. AKWARD. Sen blev det superkrångligt eftersom en gubbe trodde att han hade bokat spinning men han hade egentligen bokat in sig på cirkelgym vilket ledde till att cyklarna inte räckte. "Tränaren" hade därför upprop och så vidare..
Men tillslut satt vi på cyklarna och det rullade, eller nja inte riktigt rullade men vi trampade åtminstone. Nu sitter jag här i sängen trött som fan och imorgon väntar ett "test" nationellt prov i engelska, morgonträning, svenska och biologi. De kommer inte i rätt ordning men orkar inte skriva om det.
Godnatt alla kära! Puss

En gång är ingen gång

Tjah!
Idag var det resursdag. Vilket var väldigt skönt. Dagen började med att klockan ringde vid 5.40 och jag satte på mig kläderna. Sedan åt jag min havregrynsgröt och efter det bar det av till Uppsala. Ett tennispass avverkades där sedan var det raka vägen tillbaka igen. Men inte hem utan till GYMMET! Älskar det. Svettades som en gris idag och hoppas på rejäl träningvärk imorgon som bevis att det har tagit någonstans.
Imorgon blir det bara ett tennispass eftersom jag ska till vårdcentralen och kolla upp min andning. Hoppas på en astmamedicin som vidgar upp mina luftrör ordentligt! Hehe. Det betyder ingen skola imorgon heller! NAJZ! Aja, nu ska jag kolla på AnaGina Show.
Höres!

Fucking slut

Helt slut. Helt slut.
Jag har precis kommit ut från duschen och innan det sprang jag i spåret 4,2 km + 4 olika snabbhetsövningar.
Dagen har sett ut så här.
10.00 vaknade jag
10.10 åt frukost
10.30 ett avsnitt av PLL
11.30 drog vi till tennishallen
12.00 spelade tennis och innebandy med syrran och hennes kompis
14.00 stack ut och sprang
sen duschade jag o nu sitter jag här redo för att sticka ut med pappsen och köra lite bil.
Vi hörs!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!